El Cafè del TeAM

Durant el confinament per la COVID-19, el Cafè del TeAM s’ha adaptat a les necessitats que requerien l’excepcionalitat del moment i de ser una trobada presencial mensual ha passat a ser una trobada telemàtica i setmanal.

Dinamitzat i moderat per persones amb experiència en primera persona. Volem que les trobades esdevinguin un grup d’acompanyament entre tots els participants, espai de cura i de suport a on els participants ofereixen acompanyament i ajuda en els moments en que els altres ho puguin necessitar.

Es tracta d’ajudar i acompanyar  a tothom, aprenent a identificar els patiments emocionals i psíquics més comuns, donant eines i recursos de suport i enfortint les capacitats per fer front a realitats emocionalment difícils que tots podem viure en algun moment o altre.

DESTINATARIS

No hi ha ordre del dia, ni continguts fixos. I l’ambient és completament horitzontal: no importa si ets professional de la salut mental, usuari, tècnic en acompanyament o familiar. Aquí ets un més. Una experiència remarcable, que els seus participants proposen compartir perquè pugui estendre’s i replicar-se i que més persones la puguin gaudir.

OBJECTIUS

Creació d’un espai de diàleg i reflexió amb un temps programat, no casual, serè i sense pressions, on les persones, i no pas les institucions, puguin parlar i escoltar-se tot gaudint d’un clima de cordialitat i confiança en un marc a on els vincles són transversals i horitzontals.

Es tracta d’ajudar i acompanyar  a tothom, aprenent a identificar els patiments emocionals i psíquics més comuns, donant eines i recursos de suport i enfortint les capacitats per fer front a realitats emocionalment difícils que tots podem viure en algun moment o altre.

LLOC

Espai “Barcelona Cuida” de l’Ajuntament de Barcelona.

CALENDARI

Trobada mensual, el 3er. dimarts de cada mes, de tres hores de durada.

Durant el confinament per la COVID-19, el Cafè del TeAM s’ha adaptat a les necessitats que requerien l’excepcionalitat del moment i de ser una trobada presencial mensual ha passat a ser una trobada telemàtica i setmanal.

CAPACITAT

Sense límit de participants.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

PER A PODER-TE ENVIAR LES DADES DE LA REUNIÓ VIRTUAL DE ZOOM CAL QUE ENS FACIS ARRIBAR UN CORREU ELECTRÒNIC AMB LES TEVES DADES

Contacte: comunicacio@emiliaonline.org

Informació: 653.53.06.40

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

març 3, 2020