Grup d’Ajuda Mutua (GAM) de Familiars

Dinamitzat i moderat per persones amb experiència en primera persona. Es tracta de compartir experiències, necessitats, sentiments i permetre una major comprensió del punt de vista de cada col·lectiu així com l’empatia i el suport entre iguals. Cada dos mesos es farà una sessió conjunta amb el Grup d’Ajuda Mutua (GAM) en Primera Persona.

Destinataris

Familiars i persones significatives en la vida dels afectats.

Objectius

Afavorir el procés de recuperació. Creació de vincles. Compartir pors i dubtes. Compartir i aprendre per l’experiència. Compartir emocions relacionades amb les dificultats de convivència i com afrontar-les. Ampliar el nucli relacional.

Fomentar el suport mutu des de Grups d’Acompanyament i Grups d’Ajuda Mutua com a eines per a promoure un canvi de paradigma en la Salut Mental que permeti avançar d’un tracte centrat en el diagnòstic a un centrat en la recuperació, garantint així la millora de l’autoestima, l’autoconeixement i l’autocura de les persones amb problemes de Salut Mental.

Lloc

Espai “Barcelona Cuida” de l’Ajuntament de Barcelona (Viladomat 127)

Calendari

Trobada  quinzenal d’una hora i mitja de durada. Dilluns de 17:30 a 19:00.

Capacitat

Un mínim de 6 persones i un màxim de 12.

PLACES LIMITADES

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Inscripcions: gams@emiliaonline.org

Informació: 653.53.06.40

març 3, 2020