III Edició del Curs de Tècnic en Acompanyament i Suport Mutu (TeAM)

 

Des de l’Associació Emilia us volem informar de la convocatòria de la III Edició del Curs de Tècnic en Acompanyament i Suport Mutu que farem el proper 2021.

 

Es tracta d’un curs eminentment pràctic format per un total de 125 hores lectives: 80 hores presencials a les aules, 25 hores de recerca i elaboració del treball final i un mínim de 20 hores de pràctiques.

 

Aquest any, per les circumstàncies restrictives que ens imposa la COVID, les sessions seran virtuals (plataforma Zoom) i es faran de manera telemàtica cada dijous de 16:00 a 19:00.

 

Les places del curs son limitades (15) per així poder garantir la participació que requereix la metodologia que apliquem durant el curs. L’accés al curs es farà per estricte ordre d’inscripció. Per fer efectiva la inscripció cal omplir i enviar el següent formulari: www.emiliaonline.org/curs.

 

El curs té un preu de 30€ en concepte de despeses de material que es farà servir durant el curs i en concepte de despeses administratives.

 

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a l’adreça de correu formacio@emiliaonline.org o bé al telèfon 653.53.06.40 ja sigui per WhatsApp o per mitjà de trucada telefònica.

 

En aquest enllaç trobareu informació més detallada del curs:

 

Curs TeAM 2021 – Presentació

 

noviembre 26, 2020