El Cafè del TeAM

 

Dinamitzat i moderat per persones amb experiència en primera persona. Volem que les trobades esdevinguin un grup d’acompanyament entre tots els participants, espai de cura i de suport a on els participants ofereixen acompanyament i ajuda en els moments en que els altres ho puguin necessitar.

Cada una de les trobades poden iniciar-se amb dinàmiques diverses: diàlegs en grups, lectures, vídeos, comentaris de webs o exposicions, com a fil conductor i introductori al diàleg posterior entre tots els participants.

Destinataris

Tots aquells agents involucrats en el desenvolupament del Suport Mutu i l’Ajuda Entre Iguals: governants, gestors, tècnics, professionals sanitaris, familiars i usuaris.

Objectius

Creació d’un espai de diàleg i reflexió amb un temps programat, no casual, serè i sense pressions, on les persones, i no pas les institucions, puguin parlar i escoltar-se tot gaudint d’un clima de cordialitat i confiança en un marc a on els vincles són transversals i horitzontals.

Promoure espais de reflexió, sensibilització i difusió del model basat en la recuperació, el suport mutu i els drets en salut mental amb l’objectiu de promoure sinèrgies i col·laboracions amb altres actors socials fora del àmbit específic de la salut mental.

Lloc

Espai “Barcelona Cuida” de l’Ajuntament de Barcelona.

Calendari

Trobada mensual, el 3er. dimarts de cada mes, de tres hores de durada.

Capacitat

Sense límit de participants.

marzo 3, 2020