El Cafè del TeAM

[Fes Click per Ampliar la Imatge]

Dinamitzat i moderat per persones amb experiència en primera persona. Volem que les trobades esdevinguin un grup d’acompanyament entre tots els participants, espai de cura i de suport a on els participants ofereixen acompanyament i ajuda en els moments en que els altres ho puguin necessitar.

Es tracta d’ajudar i acompanyar  a tothom, aprenent a identificar els patiments emocionals i psíquics més comuns, donant eines i recursos de suport i enfortint les capacitats per fer front a realitats emocionalment difícils que tots podem viure en algun moment o altre.

DESTINATARIS

No hi ha ordre del dia, ni continguts fixos. L’ambient és completament horitzontal: no importa si ets professional de la salut mental, usuari, tècnic en acompanyament o familiar. Aquí ets un més. Una experiència remarcable, que els seus participants proposen compartir perquè pugui estendre’s i replicar-se i que més persones la puguin gaudir.

OBJECTIUS

Creació d’un espai de diàleg i reflexió amb un temps programat, no casual, serè i sense pressions, on les persones, i no pas les institucions, puguin parlar i escoltar-se tot gaudint d’un clima de cordialitat i confiança en un marc a on els vincles són transversals i horitzontals.

Es tracta d’ajudar i acompanyar  a tothom, aprenent a identificar els patiments emocionals i psíquics més comuns, donant eines i recursos de suport i enfortint les capacitats per fer front a realitats emocionalment difícils que tots podem viure en algun moment o altre.

LLOC

Espai “Barcelona Cuida” de l’Ajuntament de Barcelona (Viladomat 127).

CALENDARI

Trobada quinzenal els Dimarts de 17:00 a 19:00.

CAPACITAT

Sense límit de participants.

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

PER A PODER-TE ENVIAR LES DADES PER A LES EDICIONS ONLINE CAL QUE

ENS FACIS ARRIBAR UN CORREU ELECTRÒNIC AMB LES TEVES DADES

comunicacio@emiliaonline.org

653.53.06.40

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

octubre 7, 2022