Grup d’Ajuda Mutua (GAM) per a Familiars

[Fes Click per Ampliar la Imatge]

Dinamitzat i moderat per persones amb experiència en primera persona. Es tracta de compartir experiències, necessitats, sentiments i permetre una major comprensió del punt de vista de cada col·lectiu així com l’empatia i el suport entre iguals.

DESTINATARIS

Familiars i persones significatives en la vida dels afectats.

OBJECTIUS

Afavorir el procés de recuperació. Creació de vincles. Compartir pors i dubtes. Compartir i aprendre per l’experiència. Compartir emocions relacionades amb les dificultats de convivència i com afrontar-les. Ampliar el nucli relacional.

Fomentar el suport mutu des de Grups d’Acompanyament i Grups d’Ajuda Mutua com a eines per a promoure un canvi de paradigma en la Salut Mental que permeti avançar d’un tracte centrat en el diagnòstic a un centrat en la recuperació, garantint així la millora de l’autoestima, l’autoconeixement i l’autocura de les persones amb problemes de Salut Mental.

LLOC

Espai “Barcelona Cuida” de l’Ajuntament de Barcelona (Viladomat 127).

CALENDARI

Trobada quinzenal els Dijous de 17:00 a 19:00.

CAPACITAT

Un mínim de 6 persones i un màxim de 12.

PLACES LIMITADES

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Inscripcions: gams@emiliaonline.org

Informació: 653.53.06.40

octubre 14, 2022