Grup d’Ajuda Mutua (GAM) en Primera Persona

[Fes Click per Ampliar la Imatge]

Dinamitzat i moderat per persones amb experiència en primera persona. Es tracta de compartir experiències, necessitats, sentiments i permetre una major comprensió del punt de vista de cada col·lectiu així com l’empatia i el suport entre iguals.

DESTINATARIS

Qualsevol persona que hagi viscut o estigui vivint, en primera persona, un problema de salut mental, un patiment psicològic o hagi estat diagnosticada de trastorn mental.

OBJECTIUS

Ajudar-se entre iguals, des de l’experiència de compartir dificultats similars. Sense intervenció de professionals, oferint la nostra contribució com a experts per experiència. Una eina clau en el procés de recuperació de cada persona que aposta per l’ajuda entre iguals i l’esperança, fent que el nostre benestar millori.

Fomentar el suport mutu des de Grups d’Acompanyament i Grups d’Ajuda Mutua com a eines per a promoure un canvi de paradigma en la Salut Mental que permeti avançar d’un tracte centrat en el diagnòstic a un centrat en la recuperació, garantint així la millora de l’autoestima, l’autoconeixement i l’autocura de les persones amb problemes de Salut Mental.

LLOC

Espai “Barcelona Cuida” de l’Ajuntament de Barcelona (Viladomat 127).

CALENDARI

Trobada quinzenal els Dijous de 17:00 a 19:00.

CAPACITAT

Un mínim de 6 persones i un màxim de 12.

PLACES LIMITADES

CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA

Inscripcions: gams@emiliaonline.org

Informació: 653.53.06.40

octubre 7, 2022