VI Edició del Curs de Tècnic en Acompanyament i Suport Mutu (TeAM)


 

Des d’Associació Emilia us volem informar de la convocatòria de la 6ª Edició del Curs de Tècnic en Acompanyament i Suport Mutu que farem el proper 2024.

Es tracta d’un curs eminentment pràctic format per un total de 220 hores lectives: 80 hores presencials a les aules, 20 hores de preparació i elaboració del la Història de Vida  i 120 hores de pràctiques.

El curs es realitza de manera presencial al Institut Bonanova. Es tracta d’un institut públic de formació professional especialitzat en sanitat que s’integra dins els Campus Docent i Sanitari de l’Hospital del Mar. La seva adreça és Passeig de Circumval·lació 8, 08003, Barcelona i està a tocar de l’estació de França. Les sessions es realitzen tots els Dijous de 16:00 a 19:00.

Les places del curs son limitades per així poder garantir la participació que requereix la metodologia que apliquem durant el curs. L’accés al curs es farà en base als criteris d’inscripció. Per fer efectiva la inscripció cal omplir i enviar el següent formulari: www.emiliaonline.org/curs.

El curs té un preu de 50€ en concepte de despeses de material que es farà servir durant el curs i en concepte de despeses administratives.

Per a qualsevol dubte us podeu adreçar a l’adreça de correu curs@emiliaonline.org o bé al telèfon 653.53.06.40 ja sigui per WhatsApp o per mitjà de trucada telefònica.

En aquest enllaç trobareu informació més detallada del curs:

Curs TeAM 2024 – Presentació

novembre 22, 2023