Curs de Tècnic en Acompanyament i Suport Mutu (TeAM)

 

Formació i capacitació especifica per l’acompanyament i el suport mutu basat en els models d’atenció comunitària i de recuperació, en què les persones que estan afectades per un trastorn mental poden intervenir aportant la seva experiència vital en l’assistència a altres persones afectades, acompanyant-les en el seu procés dins la xarxa de salut mental i donant suport als equips professionals de salut.

Destinataris

Qualsevol persona que hagi viscut o estigui vivint, en primera persona, un problema de salut mental, un patiment psicològic o hagi estat diagnosticada de trastorn mental.

Objectius

Capacitar Tècnics en Acompanyament i Suport Mutu (TeAM) com a mitjà per a implicar a la primera persona en els llocs de presa de decisió i àmbits laborals relatius a la Salut Mental.

Fer que el suport mutu estigui present en els àmbits d’actuació de la xarxa d’atenció primària de salut i la xarxa de salut mental, essent una part important de la cadena de transmissió entre les persones afectades, les seves famílies i els professionals.

Lloc

Institut Bonanova de FP Sanitària del Parc de Salut Mar. Barcelona.

Calendari

Durant 6 mesos, sessions setmanals de 3 hores. Hores presencials a les aules 85 hores. Hores de recerca fora de les aules 20 hores. Hores de pràctiques 20 hores.

Capacitat

Un màxim de 20 alumnes.

 

ARXIU PDF DE PRESENTACIÓ DEL CURS: Presentació Curs 2019-2020

 

març 3, 2020