Cures a les Persones Afectades amb un Problema de Salut Mental Sever

 

Aquest vídeo pretén ajudar les persones cuidadores d’afectats o afectades amb un problema de salut mental sever, quan s’enfronten a un moment de crisi. La història de les vivències de la persona afectada i la seva família i els consells de la professional ofereixen orientacions per prendre les decisions més adequades i resoldre la situació de la millor manera i amb el menor sofriment. Esperem que el vídeo esdevingui una eina útil per com saber que podem estar davant d’una crisi  i què és aconsellable fer en aquests casos?

 

Aquí trobareu els enllaços als vídeos:

CAT – Cures a les Persones Afectades amb un Problema de Salut Mental Sever

ESP – Curas de Personas Afectadas con un Problema de Salud Mental Severo

 

Podreu trobar el vídeo en canal de YouTube del Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona que té per objectiu contribuir a fer de Barcelona una ciutat inclusiva, solidària i saludable. Una ciutat on totes les persones -infants, joves, dones i homes de totes les edats, orígens i condicions- puguin portar a terme els seus projectes vitals amb la màxima autonomia, igualtat d’oportunitats i respecte per les diferències, i accedir als recursos bàsics de desenvolupament humà i als vincles socials que proporcionen benestar quotidià.