Pronunciament per la Defensa dels Drets de la Paula Parra

 

Des d’Associació Emilia subscrivim i ens adherim al pronunciament que la Federació VEUS (Federació Catalana d’Entitats de Salut Mental en 1a Persona) ha publicat en defensa del drets de la Paula Parra, la noia de 26 anys agredida amb una pistola elèctrica quan acudia al CAP Creu de Barberà de Sabadell per visitar-se amb la seva psiquiatra.

Com es diu en el pronunciament, Associació Emilia es nega a que la violència prengui el lloc de la humanitat, el respecte i les cures i farem tot el que estigui a les nostres mans per aconseguir uns drets que ens acullin i ens cuidin davant les injustícies i les desigualtats.

A continuació us deixem un enllaç al pronunciament fet per la Federació VEUS:

CAT: www.veus.cat/2020/12/01/comunicatpaulaparra

ESP: www.veus.cat/2020/12/01/comunicadopaulaparra


 

 

 

desembre 3, 2020