Nova Campanya d’OBERTAMENT contra l’Estigma en Salut Mental


L’associació OBERTAMENT vol trencar amb les barreres de l’estigma en salut mental, especialment en un context en què s’han disparat els casos de depressió o ansietat arran de la pandèmia.


https://jotampocesticbe.cat/wp-content/uploads/2021/02/logo-obertament.png

Per això, posa en marxa la campanya ‘JO TAMPOC ESTIC BE’, que té com a objectiu interpel·lar a les persones per què reflexionin sobre la pròpia salut mental. La campanya, persegueix la idea de trencar tabús i pretén empoderar a les persones mitjançant el reconeixement del seu malestar i reivindicant la necessitat de demanar ajuda.


Segons l’OMS, l’estigma per raó de salut mental és un problema global que demana la lluita i la implicació de les societats. “El problema de l’autoestigma arriba quan assumim els estereotips i prejudicis socials com a propis. Això provoca que ens autolimitem i tinguem baixa autoestima o manca d’expectatives de recuperació. I que, per tant, demorem el moment de demanar ajuda”, recorda OBERTAMENT.


Us convidem a visitar la campanya d’OBERTAMENT i a difondre-la per a fer que sigui d’utilitat per a quanta més gent millor:febrer 22, 2021