Crònica Taller Relació Pacient – Familia – Professional

15 de novembre de 2012, l’Associació Emilia va organitzar el taller de relació pacient, familiar i professional.                                                    

En un ambient distès les persones que exposaven la seva experiència, van parlar de què fer amb els diversos aspectes de la relació per millorar-la. Es van abordar temes com la pèrdua de confiança, el reconeixement de l’esforç per les dues parts, la informació com a eina per afavorir l’entesa entre les persones implicades. També es va parlar de l’emoció expressada.

Com és habitual en aquests esdeveniments es va fer un descans amb un refrigeri on els assistents van poder relacionar-se i hem de dir que es veia als assistents animats cap a l’intercanvi, que és el que a continuació vindria.

A la tercera part del taller es van realitzar quatre grups d’unes deu persones cada un i tots van tenir l’oportunitat d’expressar les seves inquietuds i experiències sobre les seves vivències al voltant de la relacions entre pacient, familiar i professional.

Trini Solà

setembre 12, 2016